Spring naar de inhoud

Het nieuwe e-Procurement platform (1 dag)

Voor wie

Het nieuwe e-Procurement platform (1 dag): deze opleiding is specifiek voor openbare aankopers. De opleiding richt zich tot administraties die momenteel (of binnenkort) overheidsopdrachten onder elektronische vorm uitschrijven en die de modules e-Notification of e-Tendering beheren.

Waarom

Vanaf september 2023 zal het nieuwe e-Procurement-platform het huidige platform vervangen. Dit betekent dat publicaties na die datum niet meer kunnen worden aangemaakt op het oude platform. In deze training leert u hoe u als gebruiker de overstap van het oude naar het nieuwe platform kunt maken.

De FOD BoSa raadt aan om te controleren of uw organisatie een supergebruiker heeft, ook wel bekend als de ‘organisatiebeheerder’ in het nieuwe platform. Het is ook belangrijk om uw organisatiegegevens te controleren, zoals uw telefoonnummer en KBO-nummer, en om geen groepsmail te gebruiken. Bovendien is het raadzaam om offertes op te slaan in uw eigen omgeving op het huidige platform, omdat de volgende elementen niet worden gemigreerd naar het nieuwe platform: accounts die niet correct zijn geregistreerd, ondernemers-accounts en offertes op het oude platform.

Praktische informatie

  • Voorwaarden: min. 5 max. 10 inschrijvingen per sessie
  • Voorkennis: vertrouwd zijn met informaticatoepassingen, basiskennis overheidsopdrachten
  • Prijs: 450 € excl. BTW
  • Lunch: broodjeslunch en drankpauzes voorzien
  • Locatie: Syntra Mechelen (Oude Baan 2, 2800 Mechelen)
  • Benodigdheden: als deelnemer voorzie je zelf een laptop, je elektronische identiteitskaart, PIN-code en een kaartlezer.